Esittely

Yksilöllinen

Laadukas

Helppo

Rakennusliike Leimarakentajilla on jo lähes 20 vuoden kokemus laadukkaiden, tyylikkäiden ja persoonallisten Leima-kotien rakentamisesta. Tuotteen kehitys on lähtenyt liikkeelle hyvin asukaslähtöisestä, muuntautumiskykyisestä, tulevan asukkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottavasta uudisrakentamisesta.

Olemme vuosien saatossa muovanneet tuotteen erottumaan omistuspohjaisilla uudisasuntomarkkinoilla sisustuksellisuuden ja toimivien ja hyvin kalustettavien pohjaratkaisujen myötä ja tuoneet saman tuotteen nyt myös kasvaville vuokramarkkinoille. Ainutlaatuiset ja yksilölliset omistus- ja vuokra-asuntomme erottuvat edukseen ja saavat vakiintuneemmankin, tyyliä ja laatua sekä sisutuksen persoonallista lähestymistapaa arvostavan ihmisen harkitsemaan myös omistuksen lisäksi tätä muuntuvaa ja elämäntilanteen muutokset sekä liikkuvuuden sallivaa vuokra-asumismuotoa.

Meillä Leimarakentajilla on tarjota ratkaisu asumiseen niin omistuksen kuin vuokra-asumisenkin kautta tyylillä, laadukkaasti ja persoonallisesti asumismuodosta riippumatta, juuri kuten asukkaan elämäntilanteeseen sopii…